top of page

Katarina Katanec 

Mag. Inž. Prehrane 

Sem Katarina Katanec. Leta 2016 sem diplomirala Živilstvo in Prehrano na Biotehniški fakulteti. Leta 2019 sem končala magistrski študij Prehrana na Univerzi v Ljubljani.

 

(Pre)hrana predstavlja velik del mojega življenja. Z veseljem poskušam nova živila, raziskujem različne prehranske kulture in spoznavam psihologijo prehranjevanja. Sem ljubiteljica aktivnega življenjskega sloga in rada ustvarjam preproste ter hitre recepte s polnovrednimi rastlinskimi živili, ki zagotavljajo gorivo za moj vsakdanjik.

 

Moje poslanstvo je poudarjati pomembnost preventive pred kurativo. Skozi svoj poklic poskušam izobraževati ljudi o vplivu in pomembnosti prehrane v vsakdanjiku.

 

Svoje praktično znanje sem začela pridobivati že na prvi stopnji študija pri Društvu Befit, kjer sem se najprej ukvarjala z individualnim svetovanjem o zdravi prehrani in hujšanju. Kasneje sem svoje delo nadaljevala pri podjetju Center Moje Zdravje, s katerim sodelujem še danes. Naučila in poglobila sem predvsem znanje o športni in alternativni prehrani.

IMG_1454.JPG
bottom of page